Pages

Lirik lagu boboiboy bersedia adudu & probe

aku inget lagu boboiboy da nih yah yg ada fang nya

Pada suatu masa ancaman dunia penuh bahaya ancaman dari musuh-musuh bumi selamat karena kita hiro yang ada hiro manusia penyelamat bumi
alien datang menakluki bumi demi koko yang di cari-cari mereka kan tiba tak lama lagi apa mungkin terjadi jadi kita mermerlukan penyelamat bumi boboiboy ying,yaya,gopal,fang,boboiboy boboiboy boboiboy


aku inget lagu boboiboy da nih yah


Pada suatu masa ancaman dunia penuh ancaman dari musuh-musuh bumi selamat karena kita bahaya hiro yang ada hiro manusia penyelamat bumi
alien datang menakluki bumi demi koko yang di cari-cari mereka kan tiba tak lama lagi apa mungkin terjadi jadi kita mermerlukan penyelamat bumi boboiboy ying,yaya,gopal,dan super hiro kita boboiboy boboiboy boboiboy

ini juga ada lagu adudu&probe

pada suatu masa keadaan dunia penuh bergaya ancaman dari kami-kami ini habislah semuahiro dah ta de dah kalah lah kalah kan kami dikalahkan kami alien hensem datang menakluki bumi demi koko yang di cintai
mereka dah tiba tahun lepas lagi macam macam dah tadi ada skali kalah akhirnya menang jugak
incik bos&probe incik bos&probe probe,computer,mini monster,dan bos hensem kita adudu&probe incik bos&probe incik bos&probe

Lirik lagu boboiboy bersedia

jangan takutkan langit yang gelap ayuh beranikan diri sahaja kita hadapi semua bersama marilah kita pergi mengem bara inilah masanya untuk bersuka ria jangan bimbang jangan diragu-ragukan pasti kan teruja biar ia bawa kau pergi besedia pergi mengembara kini masanya bersedia

5 comments

 

Tentang Aku

Hai.. Namaku M Syauqi Musyaffa, teman2 aku biasa memanggil aku syauqi atau uqi, Alhamdulillah sekarang saya sekolah di SMP Negeri 5 Kota Sukabumi, Hobi baru ku sekarang bermain Basket

Sering Dibaca

Powered by Blogger.